sadržaj za odrasle

Dobro došli na sajt kuckanje.rs, domaći servis na kojem mozete pronaći devojke za upoznavanje, muvanje, dopisivanje.... Ovde možete na najjednostavniji način da upoznate devojke iz Srbije, a sve što vam je potrebno je mobilni telefon i želja za dopisivanjem...

USLOVI KORIŠĆENJA SMS CHAT SERVISA

Servis je namenjen isključivo punoletnim korisnicima!
Korišćenjem servisa korisnik potvrđuje da ima najmanje 18 godina, da je pročitao i razumeo uslove korišćenja i da ih u potpunosti i neuslovljeno prihvata

Ovaj servis je isključivo zabavnog karaktera i svi podaci objavljeni na sajtu:
• fotografije na profilima,
• opisi na profilima,
• ostali lični podaci,
kao i podaci dobijeni prilikom dopisivanja sa animatorima ne moraju biti tačni, već se koriste isključivo u cilju animacije korisnika.

Sa korisnicima SMS chata se dopisuju operateri koji nisu obavezni da otkrivaju svoje lične podatke, ne smeju pristati na ostvarivanje ličnih kontakata i mogu da koriste više različitih nadimaka u okviru SMS chata.

Korisnici servisa se obavezuju da će poštovati pravila korišćenja servisa po kojima se zabranjuje:
• Svako kršenje autorskih prava ili bilo kojih prava definisanih Zakonom,
• Svako širenje informacija i poruka koji krše bilo koje zakonske odredbe,
• Pokušaji uznemiravanja ili vređanja putem SMS chata,
• Javno publikovanje pristiglih SMS poruka,
• Svako pokušaj širenja rasne i verske netrpeljivosti.

Korisnici, kao i operateri, ni u kom slučaju nisu obavezni dati svoje lične podatke ili se tačno predstaviti.

Korisnici nisu obavezni odgovarati na SMS poruke pristigle tokom komunikacije, kao ni na poruke koje povremeno dobijaju od animatora.

Cena svake poruke koju korisnik pošalje na broj 3377 je:
- 51,60 din MTS, 51,60 din Telenor, 51,48 din VIP, 51,48 din Globaltel (sa PDV-om i cenom osnovne poruke)
Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke.

Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija odnosno korišćenjem pogrešnih i nepotpunih informacija u osnovi su isključeni, ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku.
Pružalac usluge I tehnička podrška je OneClick Solutions d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 107479270 Matični broj: 20811161 Delatnost: 6201 Kontakt telefon: +381 11 2073710 Kontakt email: support@kuckanje.com

U slučaju da korisnik želi da se odjavi sa SMS chat servisa, potrebno je da pošalje SMS poruku “STOP” na 3377! Cena odjavne poruke je po ceni osnovnog sms-a.

Back to top